VH-spelare bidrog till Vita Hästens seger

Pelle Ström och Christian Lindberg gjorde lyckade debuter för Vita Hästen på fredagen. I segern med 4–2 hemma mot Tingsryd bidrog VH-backarna med en assist var.

Christian Lindberg gjorde en snygg assist för Vita Hästen mot Tingsryd till Ljungkrantz mål.

Ishockey2021-11-26 22:41

Inlånade spelare och hemmapremiärer verkar vara ett strålande koncept för Vita Hästen 2021/2022. Förutom VH-duon hade Vita Hästen lånat in Alexander Ljungkrantz från Brynäs. Han gjorde viktiga 2–1 drygt sex minuter in på tredje perioden.

Hur minns du målet?

– Jag kommer ihåg att jag fick en bra passning (av Vimmerbylånet Christian Lindberg) i mitten och hinner ta emot pucken och få iväg ett skott. Det var ett halvbra skott som gick in. Jag hade väl lite tur.

Pelle Ström bidrog sedan med en passningspoäng till 3–1 i matchen som Norrköpingslaget vann med 4–2 efter att ha avgjort i slutsekunderna.

Karta: Himmelstalundshallen