Två VIBK-produkter tar plats i Smålandslaget

Två spelare som är fostrade i Vimmerby IBK är uttagna att spela distrikslags-SM för Småland. Det rör sig om Tess Fridh och Elliot Kronstrand.

Tess Fridh och Elliot Kronstrand är uttagna i Smålandslagen som spelar SM för distriktslag.

Tess Fridh och Elliot Kronstrand är uttagna i Smålandslagen som spelar SM för distriktslag.

Foto: Magnus Strömsten

Innebandy2021-09-15 16:00

Båda spelarna flyttade till Jönköping ifjol för att gå innebandygymnasium och spelar i Jönköping IK Utveckling till vardags. Efter att ha genomfört uttagningsläger med Smålands bästa spelare födda 2004 står det nu klart att både Tess Fridh och Elliot Kronstrand kom med i trupperna till distriktslags-SM som avgörs i Nyköping 30 oktober till 2 november.

– Jag tycker det ska bli otroligt kul att spela mitt första riktiga ”mästerskap” och det är ett kvitto på att min utveckling går åt rätt håll. Jag tycker att vi har en väldigt bra bredd i våran trupp med många bra spelare som vi kan åstadkomma något bra med, säger Elliot Kronstrand.

– Jag tycker det ska bli jätteroligt att vara med i Smålandslaget och är så glad att jag får chansen. Det känns speciellt att spela för Småland. Jag tror det kan gå bra för laget då alla tjejerna håller en hög nivå. Jag ser verkligen fram emot det, säger Tess Fridh.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!