A-lagsdebut i Målilla för Eric Karlström

Årets upplaga av Målilla Bandy består av flera talanger från de egna leden. I dagens hemmapremiär mot Derby gör anfallstalangen Eric Karlström sin första seriematch i A-laget. - Det känns väldigt kul att få chansen, säger 15-åringen.

Eric Karlström gör sin första A-lagsmatch i seriesammanhang för Målilla i eftermiddag.

Eric Karlström gör sin första A-lagsmatch i seriesammanhang för Målilla i eftermiddag.

Foto:

Bandy2012-11-16 23:18

Eric Karlström skadade sig i första träningsmatch. Nu har axelskadan givit med sig, och i hemmapremiären får Karlström chansen i anfallet.
- Det är nervöst men det ska bli kul. Jag har verkligen sett fram emot det här och det är roligt att få chansen. Jag ska vara taggad och fokuserad på det jag ska göra.
Vad tror du om matchen?
- Det blir en tuff match, men överlag tror jag att vi har en väldigt bra chans i den här serien. Vi har ett starkt lag som sliter hårt.

Uttagen till Elitläger
15-åringen går en ljus bandyframtid till mötes. I början av december är han och klubbkamraten Oskar Nilsson uttagna till ett Elitläger i Lidköping.
- Det är steg två av tre mot landslaget. Det är många bra spelare och väldigt tufft, men jag tror att det kan gå bra.
Karlström beskrivs som en ytterst laglojal anfallare som hela tiden sliter hårt. Ett omdöme som han själv skriver under på.
- Så har det alltid varit. Jag tycker att det är viktigt att man sliter för laget och tappar jag bollen ska jag ta tillbaka den.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!