Båda målvakterna lämnade – nu är en målvakt klar

Målilla Bandy har gjort klart med en ny målvakt. Det handlar om Niels-August Engelhart Corneliussen, som tidigare har gjort en säsong i klubben. Han kommer närmast från spel i Månsarps IF.

Målilla Bandy har gjort klart med en ny målvakt – Niels-August Engelhart Corneliussen. Foto: Magnus Strömsten

Målilla Bandy har gjort klart med en ny målvakt – Niels-August Engelhart Corneliussen. Foto: Magnus Strömsten

Foto:

Bandy2017-04-21 12:40

Efter att Jonas Persson lagt handskarna på hyllan och Johan Hedbris värvats till allsvenska Tranås har Målilla varit på jakt efter en ny lösning på målvaktssidan.

– Därför känns det mycket skönt att nu kunna presentera en del av en sådan lösning. Det är att snart 21-årige Niels-August Engelhart Corneliussen är tillbaka i klubben.

Säsongen 2014/15 spelade Engelhart Corneliussen i Målilla Bandy via ett avtal med Nässjö IF, där han då gick på bandygymnasiet.

– Han gjorde då ett stort avtryck på oss, både som bandyspelare och som människa. Vi vet att Niels-August trivdes mycket bra hos oss då och det är också det som ligger till grund för hans beslut nu.

– Det ska bli kul att komma tillbaka till Målilla och jag är verkligen motiverad för en ny säsong, säger Niels-August Engelhart Corneliussen.

Han bor numera i Jönköping, där han studerar, och har sedan han spelade för Målilla tillhört Månsarps IF.

Trupp och ledarstab just nu:
Målvakt: Niels-August Engelhart Corneliussen (ny från Månsarp).

Utespelare: Daniel Skoog, Eric Sundberg, Eric Ottosson, Marcus Skoog, Knut Gunnarsson (uppflyttad från pojklaget), Felix Andersson (ny från Malmbäck/Nässjö), Oskar Nilsson, Lucas Eberhardzon (ny från Nässjö P20/Malmbäck), Erik Karlsson, Eric Karlström och Fredrik Johansson.

Huvudtränare: Johnny Quiros.

Assisterande tränare: Ove Nilsson.

Övriga ledare: Leif Malmborg, Tomas Karlsson, Jörgen Nilsson, Alexander Emanuelsson och Marcus Håkansson Kilvéus.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!