Blom tror på seger för Tjust

Han hade en tuff uppgift. Nämligen att fylla tomrummet efter flyktande målvakten Andreas Svensson. Hittills har Johan Blom lyckats galant med uppdraget. Och han tror på seger i prestigemötet med Målilla. - Vi vinner med 6-2, säger Blom.

Bandy2010-12-03 23:01

22-årige Johan Blom värvades till Gamlebylaget från Otterbäcken inför den här säsongen. Och han har kommit väl tillrätta i sin nya omgivning. Tjust Bandy har två segrar och en oavgjord i serien. Stor del i detta har Johan Blom som har svarat för vasst spel mellan stolparna.
- Jag är nöjd, det har gått bra både för mig och för laget, säger han och fortsätter:
- Jag har ett bra samarbete med hela laget när det gäller försvarsspelet. Framför allt har samarbetet med liberon David Walfredsson fungerat kanon.
Innan säsongen visste inte Tjust Bandy riktigt var de stod. Nu finns kvittot - de är svårslagna och har inlett alla matcher på ett strålande sätt. Johan Blom tror att både han - och resten av laget - har betydligt mer att ge.
- Absolut, vi kommer att bli bättre ju längre säsongen lider. Vi är inte helt samspelta än, så det här kan bli jäkligt bra till slut.
Skönt att få den här fina starten så klart?
- Så är det. Det ger oss arbetsro, vi tränar hela tiden för att förbättra oss.
Tjust Bandy mot Målilla innebär stor prestige. Under åren har flera täta duster utspelats mellan lagen. Johan Blom har själv ingen erfarenhet av rivaliteten, men han har märkt av det bland lagkamraterna.
- Det har snackats ganska mycket om just den här matchen. Och jag dras ju med i det, det är riktigt taggat och det ska bli kul att få känna derbykänslan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!