Den gamle kan än

39 år fyllda - men målsinnet finns kvar. Tomas Nyman gjorde sju mål när Målilla Bandy spelade ut Vargön och vann med hela 13-2 i lördagens hemmamatch. - Det var klasskillnad, tyckte sjumålsskytten efteråt.

Het skyttekung. Tomas Nyman svarade för sju mål och två assist när Målilla körde över Vargön hemma med 13-2 i lördags.

Het skyttekung. Tomas Nyman svarade för sju mål och två assist när Målilla körde över Vargön hemma med 13-2 i lördags.

Foto:

Bandy2009-11-30 07:27


Vargön blev inget hinder för Målilla Bandy i jakten på tredje raka segern i årets seriespel. 13-2 var siffror i underkant, då hemmalaget brände en straff (Viktor Strand) och hade flera skott i målramen.
Hemmalaget trampade gasen i botten från början och ledde med 3-0 redan efter tolv minuters spel - en ledning som var utökad till 5-2 i halvtid.
Men hemmatränaren Claes Jungewall var inte riktigt nöjd i paus.
- Stundtals kom vi in i deras tempo, och då hade vi lite problem i defensiven. Men vi pratade ihop oss i halvtid, och i andra halvlek ökade vi tempot. Jag är nöjd med att vi orkar hålla tempot uppe i hela andra halvlek, släpper bollen till varandra och spelar ut, sa Claes Jungewall.
- Idag inbjöd vädret till bra spel, så här bra is har vi inte haft i någon match eller på någon träning hittills. Det syntes på grabbarna att de tyckte att det var kul, säger fortsatte Jungewall.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!