Målilla krossade Skirö – han gjorde fem mål

Målilla Bandy hade inga som helst problem med att avfärda Skirö AIK B i division 2-matchen på Venhagsvallen. Stor segerorganisatör för rödvitt blev Erik Karlsson, som gjorde fem av målen i 8–1-segern.

Erik Karlsson gjorde fem mål när Målilla krossade Skirö AIK B på hemmais.

Bandy2022-02-05 17:11

Det tog drygt två minuter för Målilla att spräcka nollan i lördagens hemmamöte med Skirö B. Målskytt: Erik Karlsson.

Det var starten på en överkörning. En kvart senare var hemmalaget i ledning med 3–0 och fortsatte att ösa på. 4–0 i halvtid blev till 7–0 i den 79:e minuten. Gästerna lyckades hitta ett tröstmål (på straff) innan Målilla Bandy stängde butiken med 8–1 på slutet.

Erik Karlsson gjorde fem av Målillas mål och bidrog också med en assist. Övriga hemmamålskyttar var Ludvig Ivarsson, Leo Stolt och Knut Gunnarsson.

Målilla spelar redan imorgon (söndag) igen, då man möter Tranås B på bortais.