Hedbris lämnar Målilla – klar för allsvensk klubb: "Missnöjd med speltiden"

Till nästa säsong får Målilla Bandy hitta ett nytt målvaktspar. Sedan tidigare har Jonas "Skorven" Persson meddelat att han slutar. Nu står det klart att även Johan Hedbris försvinner. "Jag har skrivit på ett treårskontrakt med Tranås", säger 23-åringen.

Efter fem säsonger i Målilla Bandy är Johan Hedbris klar för Tranås i allsvenskan.

Efter fem säsonger i Målilla Bandy är Johan Hedbris klar för Tranås i allsvenskan.

Foto:

Bandy2017-04-05 07:00

Nässjökillen Johan Hedbris har tillhört Målilla Bandy i fem säsonger. Allt som oftast har han fått agera andremålvakt.

– Det är ingen hemlighet att jag har varit missnöjd med speltiden. Jag känner att jag aldrig riktigt fått chansen i Målilla, säger Hedbris.

Borde du fått spela mer?

– Ja, jag tycker det. Vissa säsonger har det känts konstigt att jag inte fått större förtroende av tränaren. Det har gått bra när jag väl spelat.

Ringde dagen efter

Trots den uteblivna speltiden hyllar Johan Hedbris sin förra klubb.

– Som helhet har det varit en fantastiskt rolig tid i Målilla. Det är många underbara människor som jobbar inom föreningen. På så sätt svider det lite att lämna.

– Och med tanke på att "Skorven" har slutat kanske det är fel säsong att byta klubb. Nyligen sa Målilla att de ville satsa på mig.

Varför blir det Tranås BoIS?

– De har visat intresse flera säsonger. Tidigare har jag varit lite för snabb med pennan. Två år i rad har Tranås ringt mig dagen efter att jag skrivit på för Målilla.

– Nu känns det som rätt läge att hoppa på tåget. Det ska bli roligt att få chansen i ett allsvenskt lag. Eftersom klubben ville skriva ett treårsavtal verkar de tro på mig.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!