Hemmafall på Tjustvallen

Tillknäppt i 35 minuter. Sedan gjorde Stjärnan tre mål på fyra minuter. Det rycket kunde aldrig Tjust IF resa sig ifrån. - Dom var mycket effektivare än oss, konstaterade en besviken hemmatränare i Fredrik Lindström, efter förlusten med 3-5 på Tjustvallen.

I och med förlusten tappade Tjust mark i tabellen - medan Stjärnan seglade uppåt och är nu fyra poäng före Tjust på sin fjärdeplats. - Det var en fyrapoängsmatch. Och vi är kvar där nere, det är klart man är besviken, sa Fredrik Lindström. Bästa hemmaspelare var Anders Davidsson och Jimmie Pettersson Juthe, medan Valerij Savichev, målvakten Illkka Hoffrén och Joni Kauhanen tillhörde Stjärnans bästa.

Bandy2008-12-26 23:27

"Stjärnan får vara bra för att slå oss". Det sa Tjust-tränaren Claes Jungevall inför annandagens derby på Tjustvallen mot IF Stjärnan.
Facit blev att Stjärnan var bra - för bra för Tjust i den här annandagsmatchen.
Hemmalagets taktik var att försvara sig tätt och tålmodigt vänta på mållägen. Hemmalagets försvarsspel var också riktigt tight i 35 minuter. Stjärnan hade stora svårigheter att komma igenom hemmaförsvaret. Sedan fuskades det - och det var inte Stjärnan sena att utnyttja.
I och med förlusten tappade Tjust mark i tabellen - medan Stjärnan seglade uppåt och är nu fyra poäng före Tjust på sin fjärdeplats.
- Det var en fyrapoängsmatch. Och vi är kvar där nere, det är klart man är besviken, sa Fredrik Lindström.
Bästa hemmaspelare var Anders Davidsson och Jimmie Pettersson Juthe, medan Valerij Savichev, målvakten Illkka Hoffrén och Joni Kauhanen tillhörde Stjärnans bästa.