In-fa-lin till Vetlanda?

För en vecka sedan gick Vetlanda BK ut med att övergången med Målillas ryske spelare Denis In-fa-lin var klar. Så är inte fallet. Målillas ordförande Michael Leijonhud är mycket kritisk till Vetlandas agerande: - De har inte handlat på rätt sätt och Denis har fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt med oss.

Denis In-Fa-Lin är på gång till Vetlanda BK, men Målilla Bandy är inte så pigga på att bryta kontraktet med honom i förtid.

Denis In-Fa-Lin är på gång till Vetlanda BK, men Målilla Bandy är inte så pigga på att bryta kontraktet med honom i förtid.

Foto:

Bandy2002-04-16 05:41

In-Fa-Lins övergång har lett till ett bråk mellan klubbarna. Vetlanda hävdar att man handlat juste i sina försök att värva spelaren, medan Målillas ordförande Michael Leijonhud är mycket kritisk till VBK:s agerande.
- De tog bland annat kontakt med oss för ett par månader sedan mitt under säsongen och undrade ifall Denis kunde komma och träna med dem. Vi sade bestämt nej, men enligt säkra källor genomfördes träningspassen ändå. Det tycker jag är en väldigt låg nivå, säger Leijonhud.
Vetlanda BK har till sitt försvar framfört att man släppt väldigt många spelare till Målilla de senaste säsongerna.
- Det är sant, men det har varit spelare som inte platsat i deras trupp och vi har gjort rätt för oss när det gäller deras övergångar. Om vi ska släppa Denis In-Fa-Lin till dem måste vi ta ut ett pris som gör det möjligt för oss att ersätta honom med en likvärdig spelare, avslutar Leijonhud.
Om inte klubbarna kommer överens kan det i värsta fall sluta med att In-Fa-Lin blir ett så kallat ettårsfall.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!