Ingen Sjöblad i Målilla

Målilla Bandy jobbar intensivt med förstärkningar inför division 1-comebacken. Men klubben går inte i land med värvningen av rutinerade Stefan Sjöblad. - Jag har tackat nej, jag är inte intresserad av att åka så långt, säger Stefan Sjöblad till vår tidning.

Bandy2006-02-22 07:37

Målilla Bandy har på nytt gjort ett försök att få Vetlanda BK:s ex-kapten Stefan Sjöblad att snöra på sig skridskorna. Men Sjöblad säger nej - igen.
- Jag hade ett samtal med Målilla i måndags, men jag har sagt nej. Ska jag spela igen så blir det i en förening på närmare håll än Målilla. 16 mil tur och retur är för tidskrävande, säger Stefan "Bubben" Sjöblad som bor i Sävsjö.
Målilla försökte redan i höstas att locka till sig Sjöblad. Lagkaptenen Tomas Nyman anlitades att försöka övertala "Bubben". Då var ett begynnande husbygge Sjöblads anledning till "nej tack". Nu är huset i stort sett klart, men något större "bandysug" har inte "Bubben".
- Som det känns idag blir det nog ingen comeback överhuvudtaget, men vi får se hur det blir framåt hösten, säger "Bubben" som tog två SM-guld under sina närmare 20 säsonger i Vetlanda BK.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!