Jesper Lüning slutar i Målilla

Målilla Bandy får ge sig ut på ny tränarjakt. Jesper Lüning har bestämt sig för att lämna klubben. - Jag får inte tiden att räcka till, säger Jesper Lüning.

Bandy2011-02-24 07:36

Målilla Bandy erbjöd Jesper Lüning nytt kontrakt - men han har tackat nej och informerat spelarna att han inte kommer fortsätta i föreningen. Och något fortsatt uppdrag som seniortränare blir det inte i någon annan klubb heller - på ett tag.
- Det har varit en mycket rolig säsong i Målilla, och jag hade gärna fortsatt om jag hade kunnat. Men mitt jobb tar mycket tid, och jag har en son som vill att jag fortsätter som ledare när hans lag går upp på elvamanna nästa säsong. Och man får passa på så länge barnen vill att man ska vara med, säger Jesper Lüning, som tog över laget bara någon vecka innan serien då Claes Jungevall fick sparken som tränare.
Vad säger du om din säsong i Målilla?
- Jag är nöjd, förutom placeringen i tabellen. Topp fyra tycker jag att vi skulle klarat av, men nu blir vi inte det. Men vi ska också veta att vi haft en väldigt tunn och ung trupp, säger Jesper Lüning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!