Kovändning av Samuel

Han tänkte sadla om. Men vänder tillbaka i elfte timmen. Och det surar inte Målilla Bandy för… - Det kontraktförslag jag fick för en tid sedan kunde jag inte tacka nej till. Synd bara att det inte kom tidigare för nu är det svårt att jobba igen den träning som uteblivit, säger Samuel och lägger innebandyklubban på hyllan…så länge.

Samuel Pettersson tänkte ta ett sabbatsår från bandyn i Målilla, men har gjort en kovändning i elfte timmen.

Samuel Pettersson tänkte ta ett sabbatsår från bandyn i Målilla, men har gjort en kovändning i elfte timmen.

Foto:

Bandy2002-09-20 06:42

Ärligt talat hade Samuel Pettersson ingen rolig säsong förra vintern. Han satsade stenhårt både på försäsongen och under ispassen, men lyckades inte få förtroendet hos nye tränaren Tony Pettersson.
- Kommer inte ihåg att jag spelade en enda seriematch under hans ledning, säger Målillas utpräglade forward.
Men så klev Christer Eriksson från Södra Vi in i handlingen när Tony insett sitt misslyckande och valde att hoppa av.
Och plötsligt var Samuel het igen…Christer Eriksson hade sett den oanvända resursen.
- Spelade nog alla matcher efter det, minns han.
Men den egna satsningen i kombination med bänknöteriet hade fått Pettersson på andra tankar. Han hade bestämt sig för att ta ett sabbatsår sedan motivationen att satsa kommit av sig.
- Det var tänkt så och planerna var att spela innebandy med Högsby IK i division fem i vinter. Har faktiskt tränat med laget en del sista tiden och det var riktigt kul, berättar Samuel.
Men nu har det så att säga kovänt. Målillas bandysatsning inför säsongen har gått på kryckor av många anledningar och bristen på spelare har varit akut.
- Det kontraktförslag jag fick för en tid sedan kunde jag inte tacka nej till. Synd bara att det inte kom tidigare för nu är det svårt att jobba igen den träning som uteblivit, säger elektrikern.
Men det blir hur som helst en satsning och Målilla har lyckats knyta en spelare till den tunna truppen.
- För några veckor sedan såg det riktigt mörkt ut och värvningarna gick trögt, men det har ljusnat betydligt senaste tiden. Vi glädjs förstås åt att Samuel tänkt om och under fredagen anländer ryssen Andrei Naomov som varit klar länge.
- Vi har ytterligare en spelare på gång som kan bli klar nästa vecka, så det är mera uppåt nu, fastslår Johnny Olsson i Målillaklubben.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!