Lüning tar över i Målilla Bandy

Säsongen 2010/2011 var Jesper Lüning bandytränare i Målilla Bandy. Nu återvänder han i tränarrollen. - Det var inget svårt beslut. Det är en fin förening med bra organisation och en fantastisk hemmapublik, säger Lüning.

Tillbaka. Jesper Lüning tränade Målilla Bandy säsongen 2010/2011. Nu är Vetlandabon tillbaka på Venhagsvallen som tränare

Tillbaka. Jesper Lüning tränade Målilla Bandy säsongen 2010/2011. Nu är Vetlandabon tillbaka på Venhagsvallen som tränare

Foto:

Bandy2014-02-25 07:26


Efter två starka resultatmässiga säsonger blir det alltså ingen fortsättning för tränarparet Thomas Nyman och Tommy Skoog.
- Jag tycker att vi har gjort det bra med tanke på att vi lotsat in så många unga produkter i laget de här två säsongerna. Killarna har gjort det fantastiskt bra, säger Tommy Skoog.
För några dagar sedan fick han och Nyman beskedet om att det inte blir någon förlängning i rödvitt. Kontraktet har gått ut.
- Jag hade förmodligen inte tänkt fortsätta ändå. Det har varit roligt, men samtidigt ganska svårt. Jag har tränat flertalet av de här grabbarna sedan de var små och det har varit tufft att ställa över vissa av dem ibland.
- Jag tror också att det kan vara bra för dem att få höra någon ny röst, säger Tommy Skoog.

Bygga vidare
Resultatmässigt har Målilla varit i toppskiktet båda säsongerna under Nyman och Skoogs ledning. Laget har också presterat på topp i DM och andra turneringar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!