Målilla avslutade snyggt

Målilla Bandy avslutade säsongen med en seger. Det blev 9-6 mot Tranåslaget BoIS BK.

Målilla Bandy avslutade säsongen med en seger och Tobias Petersson (27) gjorde två av målen.

Bandy2017-02-22 09:44

Avslutningsmatchen på Venhagsvallen svängde framåt tillbaka. Målilla hade en stabil 6-3-ledning i mitten av den andra halvleken men tappade till 6-6 efter en svag period.

Sista kvarten ryckte Målilla upp sig igen. På knappt fyra minuter kom 7-6, 8-6 och 9-6. Segern innebär att Målilla slutar fyra i division ett, vilket är något sämre än klubbens topp 3-ambition.

Målen: Tobias Pettersson 2, Fredrik Johansson 2, John Svensson, Eric Ottosson, Oskar Nilsson, Erik Quiros och Erik Karlsson.