Målilla Bandy föll tungt i seriefinalen

Det var inte Målillas kväll på Venhagsvallen i seriefinalen mot Skirö. Gästerna visade varför man är serieledare och kunde utan några problem gå vinnande ur matchen med hela 7-2.

Bandy2018-01-05 19:54

Serieledande Skirö visade omgående i seriefinalen att man var ett lag av hög klass. Med sju minuter spelat på Venhagsvallen var gästerna redan i ledning med 2-0. Målilla kvitterade sedan i den 16:e minuten genom Erik Karlström efter framspelning av Fredrik Johansson. Hemmalaget hann dock inte ens börja jaga någon kvittering för ens Skirö drygade ut sin ledning både en och två gånger. 4-1 blev ställningen i paus och uppförsbacken var stor för de rödvita.

Kvarten in i den andra halvleken kom även 5-1 till Skirö. Med tjugo minuter kvar reducerade Marcus Skoog för Målilla, men närmare än så skulle inte de rödvita komma i denna seriefinal. Istället var det ett Skirö som fortsatte producera framåt och innan slutsignal skulle de göra ytterligare två mål. Det var långt ifrån Målillas kväll och förlustsiffrorna skrevs till 7-2.