Målilla föll i annandagsderby

Annandagsvinsten 2012 var bara ett tillfälligt trendbrott. I går förlorade Målilla Bandy annandagsderbyt borta mot Skirö/Nävelsjö med 6-3. - Vi var inte tillräckligt heta, konstaterar Målillas tränare Thomas Nyman.

Bandy2013-12-26 23:33

Målilla Bandy och annandagar har verkligen ingen kärleksrelation. Förra året såg det ut som att Målilla Bandy var på väg mot ett trendbrott - men det var bara tillfälligt. I går var Målilla Bandy återigen ett förlorande lag på annandagen. Skirö/Nävelsjö vann annandagsderbyt med 6-3 i Sapa Arena.
- Vi var inte tillräckligt heta, utan Skirö var mycket hetare än oss. Det är tråkigt, framför allt med tanke på hur mycket folk som åkt från Målilla och så kunde inte vi bjuda upp bättre, suckar Målillas tränare Thomas Nyman.

3-2 i paus
Skirö fick hål på Målilla tidigt. 1-0 och 2-0 kom med dryga minutens mellanrum. När Filip Fransson sedan missade en straff strax därefter såg det tufft ut. Men Målilla reste sig. Tobias Petersson och Filip Fransson såg till att utjämna till 2-2, men det här var inte Målillas match.
Vetlanda-laget tog ledningen bara sekunder efter Franssons kvittering.
- Vi är inte noggranna i dag (läs: i går) heller, trots att vi har pratat om att vara det. Jag vet inte varför det blir så.
I andra halvlek utökade Skirö till 4-2, men Fransson reducerade igen. I slutet, när Målilla tryckte fram laget, kom både 5-3 och 6-3 som ett brev på posten.
- Vi är inte sämre än Skirö, långt därifrån, men de är lite hetare än oss och det avgör. Det är för jäkla tråkigt, säger Thomas Nyman.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!