Målilla hämtade upp till 5-5

Målilla Bandy hade elva förluster på de elva senaste. Då bröts mardrömstrenden - efter att laget hämtat upp 2-5 till 5-5 borta mot BK Bore. - En oerhört skön poäng. Sällan man är så här glad över en pinne, jublade Målillas tränare Jesper Lüning.

Alexander Sannikov gjorde två av målen när Målilla räddade poäng.

Bandy2014-11-28 23:22

Målilla Bandy stod för en strong laginsats i går kväll. Det visade sig räcka till en poäng. Med tanke på matchutvecklingen är det mer än godkänt. I början av den andra halvleken gjorde Bore 5-2. Ridå? Inte alls.
- När de satte 5-2 var det mentalt tungt. Men grabbarna gav sig inte och sättet vi kommer tillbaka på är helt underbart, sade Målillas tränare Jesper Lüning.
En rysk duo påbörjade och avslutade upphämtningen. I matchens sista minut fick Målilla hörna. En Bore-spelare räddade bollen på mållinjen med handen. Nikolai Semiashkin var iskall - och sköt distinkt 5-5 från straffpunkten. För första gången på elva matcher slapp Målilla skrinna av isen som förlorare.