Målilla kan förlora poängkungen Daniel Gustavsson

Daniel "Glasan" Gustavsson gjorde succé under sin första säsong med Målilla Bandy. Nu kan han vara på väg tillbaka till förra klubben Skirö/Nävelsjö. - Jag vet inte vilket ben jag ska stå på, säger han.

En del att tänka på. Målillas anfallsstjärna Daniel "Glasan" Gustavsson funderar på sin bandyframtid. En fortsättning i Målilla eller att gå tillbaka till Skirö/Nävelsjö är de hetaste alternativen. Foto: Magnus Strömsten

En del att tänka på. Målillas anfallsstjärna Daniel "Glasan" Gustavsson funderar på sin bandyframtid. En fortsättning i Målilla eller att gå tillbaka till Skirö/Nävelsjö är de hetaste alternativen. Foto: Magnus Strömsten

Foto:

Bandy2013-03-19 07:57


Daniel Gustavsson funderar på sin bandyframtid. Målillas forwardsstjärna har flera anbud att ta ställning till - men väljer främst mellan en fortsättning i Målilla och att gå tillbaka till förra klubben Skirö/Nävelsjö.
- Jag har fått ett bra erbjudande från Målilla men jag fick också ett överraskande bra bud från Skirö. Just nu vet jag inte vilket ben jag ska stå på.
Skirö vill ge "Glasan" en plats runt ledarstaben.
- Jag skulle få en roll i Skirö som hade passat mig bra. Jag har en vision om att bli tränare och det vore bra att få in en fot, säger han och funderar vidare:
- Men jag känner mig inte alls färdig som spelare. Mycket beror på vilka som blir kvar i Målilla. I år har vi haft ett gött gäng och bra spelare.

"40/40/20"
Gustavsson har tackat nej till ett erbjudande från en norsk klubb. Även en fjärde klubb har visat intresse, men det spåret är inte lika hett.
- Norge har jag slagit av. En klubb till har ringt, men vilken det är behöver inte någon mer än jag veta. Den klubben är inte aktuell egentligen och de har inte ringt på ett tag.
Har du haft några kontakter med något allsvenskt lag?
- Jag vill inte prata om det, men jag tror att det skulle ta för mycket tid. Jag har två barn och jobbar mer än heltid. Då får det vara på den här nivån.
Vad lutar det åt i dagsläget?
- Just nu kan jag inte säga det. Det är 40/40/20 mellan Skirö, Målilla och den fjärde klubben. Mycket handlar om vad lagkamraterna gör. Stannar de så ser det bra ut för Målilla, men det kan svänga fort.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!