Målilla kryssade mot Skirö

Målilla Bandy fick nöja sig med ett poäng i bortamatchen mot Skirö. Hemmalaget brände en straff i matchens sista minut och slutsiffrorna skrevs till 1-1.

Efter en sen straffmiss av hemmalaget Skirö fick Målilla med sig en poäng med nöd och näppe, matchen slutade 1-1.

Bandy2017-11-26 17:02

Oskar Nilsson gav Målilla ledningen med 1-0 vid 34 minuters spel efter framspelning av Erik Karlsson. Ledningen skulle dock inte vara länge utan bara någon minut senare hade Skirö kvitterat på straff.

1-1 blev ställningen i paus och det såg även ut att bli fulltidsresultatet. Då, i den 92:a matchminuten, blåste domaren för straffslag för Skirö. En straff hemmalaget sedan missade och Målilla kunde pusta ut över en räddad poäng.

Målen: 0-1 (34) Oskar Nilsson (Erik Karlsson), 1-1 (36) Adam Niklasson (straff).