Målilla tappade allt

Kungälv är ett tippat topplag i division ett. I lördags visade de varför. Målilla började dock bäst i matchen på Venhagsvallen som slutade 3-8.

Håkan Ankar gjorde två snabba mål för Målilla, men i andra halvlek var det slut på det roliga.

Bandy2006-12-11 07:39

En stor del av Målillapubliken var nog förvånade över inledningen i lördagens match. Detta eftersom Målilla, fyra minuter in i matchen, ledde med 2-0. Håkan Ankar gjorde först 1-0 på frislag och tvåan kom från samme man, den här gången på straff.

Ledning i halvtid
Hemmalaget och framför allt Håkan Ankar var riktigt bra i början av matchen. Ankar gjorde två mål och tog även ett stort ansvar i försvarsspelet.
- Jag är riktigt nöjd med hur vi spelade i den första halvleken. Vi var täta bakåt och hade bra tempo framåt, säger Målillas tränare Henrik Stark.