Målilla vann knappt

En enkel match på pappret. Inte lika enkel i praktiken. Målilla fick slita hårt borta mot Månsarp, men vann till slut rättvist med 4-6 (2-4). - De var klart bättre än vad jag trodde, även om vi kanske borde avgjort matchen tidigare, säger Målillas tränare Thomas Nyman.

Bandy2009-01-05 07:20

Det var hemmalaget som inledde målskyttet, men Thomas Nyman såg till att Målilla replikerade direkt och Evgeny Larigin pricksköt sedan in ledningen för gästerna efter 20 minuter.
Trots att Månsarp kom tillbaka kändes Målilla något vassare, och hade också jobbat till sig ett visst försprång med en tvåmålsledning i paus efter mål av Artyom Krapivin och Dimitry Smirnov.
När sedan rödvitt gick upp till 6-2 i mitten av den andra halvleken kändes det som att siffrorna skulle rinna iväg, men då började Målilla istället bomma kanonlägen.
Artyom Krapivin brände en straff och Thomas Nyman som annars brukar vara säkerheten själv missade ett friläge.