Nu har Quiros fattat beslut om framtiden

Det är nu klart att Johnny Quiros fortsätter som huvudtränare i Målilla Bandy över säsongen 2017/18.

Johnny Quiros fortsätter i Målilla Bandy. Foto: Ossian Mathiasson

Johnny Quiros fortsätter i Målilla Bandy. Foto: Ossian Mathiasson

Foto:

Bandy2017-04-06 08:25

Så här skriver föreningen i ett pressmeddelande: 

"Vi kan med glädje berätta att en av de viktigaste pusselbitarna inför kommande säsong kom på plats i går när Johnny Quiros skrev på ett nytt ettårskontrakt med Målilla Bandy. Han kom från Vetlanda BK P20 inför säsongen 2016/17 och är mycket omtyckt i spelartruppen och i föreningen i stort. Från vår sida var det ingen tvekan om att vi ville se en fortsättning med Johnny och vi är glada att han nu har kommit fram till samma slutsats. Johnny Quiros står för en modern och rolig bandy, vilket uppskattas av både spelare och publik. Han är också en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna som passar perfekt in i Målilla Bandy".

Hela teamet runt Johnny Quiros är också klart. Det handlar om Ove Nilsson (assisterande tränare) samt övriga ledare i form av Leif Malmborg, Tomas Karlsson, Jörgen Nilsson, Alexander Emanuelsson och Marcus Håkansson Kilvéus.

– Det känns mycket tryggt att ha de här personerna med på den fortsatta resan. Alla har ett mycket stort rödvitt hjärta och besitter olika kvalitéer som gör dem till ett perfekt team, skriver klubben. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!