Nyårskaramell av Målilla Bandy

Årets sista dag. Då äntligen lossnade det för Målilla Bandy. Rödvitt bjöd publiken på en nyårssmäll och krossade Åby/Tjureda med 8-1. - Nu har det vänt, fastslog lagkaptenen Victor Svensson.

Målillajubel. Filip Fransson har precis gjort ett av Målillas åtta mål i segermatchen mot Åby/Tjureda. Fransson själv svarade för tre av målen.

Bandy2014-01-02 07:24

Det pratades om Målillas dåliga statistik på hemmaplan mot Åby/Tjureda. Det pratades om att Målilla inte alls fått spelet att stämma, trots att poängen trillat in.
Glöm allt det.
På nyårsafton bjöd Målilla på propagandabandy och mosade dåvarande serietrean Åby/Tjureda med 8-1 på Venhagsvallen.
- Vi är det klart bättre laget. Åby hade inte en chans, sa Målilla Bandys lagkapten Victor Svensson.

Raket till 2-0
Och så var det från sekund ett. Målilla hade en helt annan rörelse än tidigare, såg hungrigare ut och rivstartade matchen.
Daniel "Glasan" Gustavsson behövde bara tolv minuter på sig att ordna 1-0. Fem minuter senare avlossade Filip Fransson en urläcker nyårsraket, som gick rakt upp i krysset.