Nyman stannar i Målilla

Pusselbitarna börjar falla på plats. Skyttekungen Tomas Nyman är klar för en fortsättning i Målilla Bandy. Dessutom har en elittränare skrivit på för klubben. Vem som tränar Målilla Bandy under kommande säsong presenteras i eftermiddag.

Stannar i röd-vitt. Tomas Nyman väljer att fullfölja sitt kontrakt med Målilla Bandy även nästa säsong. Dessutom presenterar klubben en ny tränare efter Christer Eriksson idag.

Stannar i röd-vitt. Tomas Nyman väljer att fullfölja sitt kontrakt med Målilla Bandy även nästa säsong. Dessutom presenterar klubben en ny tränare efter Christer Eriksson idag.

Foto:

Bandy2004-05-25 06:41

- Vi har den överenskommelsen och jag kan inte säga mer nu än att vi är väldigt, väldigt nöjda, säger Målilla Bandys ordförande Mikael Leijonhud.
Att den nye tränaren skulle vara Leif Hedberg från Vetlanda stämmer dock inte enligt de uppgifter tidningen fått.
Att Tomas Nyman nu äntligen har gett klartecken för en fortsättning glädjer Leijonhud.
- Tomas är en av våra nyckelspelare och ledargestalter. Han är ett föredöme som alltid står för vad han lovar.
Tomas Nyman själv ser fram emot kommande säsong.
- Jag trivs alldeles utmärkt i klubben, det är bra organisation och upplägget med försäsongsstart i augusti passar mig utmärkt, säger Tomas Nyman.
En övergång till Nässjö IF var aldrig riktigt aktuell.
- Nej, jag hade kontrakt med Målilla och det skulle vara dyrt att lösa mig från kontraktet i Målilla. Men jag trivs så bra i klubben, att jag inte ser någon anledning till att byta. Plus att klubben nu har klart med en tränare.

Nyförvärv på g
Målilla förhandlar även med flera tänkbara nyförvärv.
- I dagsläget diskuterar vi med fyra spelare och det ser mycket intressant ut. Att vi äntligen fått tag i en tränare gör förhandlingarna mycket lättare, säger Mikael Leijonhud.
Patrik "Putte" Johanssons nej tack till tränarrollen var ett litet dråpslag för klubben som jobbat ihärdigt med att lösa tränarfrågan.
- Det har varit väldigt slitsamt för oss, men nu har vi fått lön för mödan anser vi, säger Mikael Leijonhud.
Målilla Bandy har sin spelarupptakt den 1 juni i samband med Luxo Stars hemmamatch mot Indianerna.
- Då är vi gäster på Målilla Motorstadion, vi ser det som väldigt positivt att två föreningar på samma ort kan samarbeta på det sättet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!