Otrolig avslutning när Målilla tappade segern

Ledning med två mål när matchklockan tickade över 90. Då släppte Målilla Bandy in två mål och tappade segern i bortamötet med Tranås B.

Målilla Bandy åkte på ett tungt poängtapp borta mot Tranås B.

Bandy2022-02-06 14:06

Vilken match Tranås BoIS B och Målilla Bandy bjöd på under söndagen. 16 mål, flera vändningar och dramatik in i det sista.

Målilla hade ledningen med 8–6 när den ordinarie tiden tog slut – men fick ändå se Tranås komma tillbaka och kvittera i slutsekunderna på övertid.

Bortalaget inledde matchen bäst och gick upp till 0–2 genom dubbla mål av Marcus Skoog. Innan halvtidsvisslan ljöd hade Tranås vänt till 4–2.

Målilla knöt näven i den andra halvleken, samtidigt som målen fortsatte att trilla in. När Erik Karlsson gjorde 6–8 med bara sex minuter kvar att spela var känslan att Målilla Bandy var på väg mot en ny seger.

Istället kom alltså två snabba baklängesmål på övertid.

Erik Karlsson gjorde fyra mål för Målilla. Övriga mål stod Marcus Skoog (2) och Anatoly Suzdalev (2) för.

Sporten har sökt Målillas tränare Ove Nilsson.