Ryssarna frälste Målilla Bandy igen

Två ryssar som verkligen levererar. Det har definitivt Målilla Bandy. I bortamatchen mot BK Bore hämtade de nästan ensamma upp 2-5 till 5-5. I går ledde de Målilla till den första segern på bra länge. - Det var hela laget som fixade det här, sade Nikolai Semiashkin efter 4-1-segern mot Åby/Tjureda.

Alexander Sannikov t.v. och Nikolai Semiashkin, jublar efter målet till 4-1 som betydde att Målilla säkrade sin första tvåpoängare för säsongen. Den ryska duon var framträdande igen.

Alexander Sannikov t.v. och Nikolai Semiashkin, jublar efter målet till 4-1 som betydde att Målilla säkrade sin första tvåpoängare för säsongen. Den ryska duon var framträdande igen.

Foto:

Bandy2014-12-05 23:14


1-0, Nikolai Semiashkin. 3-0, Alexander Sannikov. 4-1, Alexander Sannikov. Visserligen hann Eric Karlström emellan med ett 2-0-mål, men då var det Nikolai Semiashkin som stod för passningen.
Målilla Bandys ryska duo stod ännu en gång för en avgörande insats för rödvitt.
- Det är hela laget som försvarar och som anfaller. Vi gör mål tillsammans och vi släpper in mål tillsammans. Vi gör en ganska bra match, sade Nikolai Semiashkin.

"Allt är bra här"
Elva raka nederlag hade Målilla inför bortamatchen mot BK Bore. Vid underläge 2-5 talade inte mycket för att Målilla skulle ha tre poäng ungefär 120 minuter senare. Mycket kan Alexander Sannikov och Nikolai Semiahskin tackas för. Först gjorde Nikolai Semiashkin 1-0 efter en kvart. En kvart senare styrde Eric Karlström in Semiashkins frislag. I andra halvlek lyfte Alexander Sannikov upp 4-1. Att lista ut vem som stod för passningen ger inte något nobelpris. Ryssarna firade rena julafton på Venhagsvallen - precis som i Oskarshamn förra fredagen.
- Jag trivs otroligt bra Målilla. Alla är väldigt välkomnande mot mig och jag har blivit väldigt väl mottagen av klubben. Allt är bra här, jag hoppas kunna fortsätta att bidra för lagets bästa, sade Semiashkin.
Tre mål senast. Ett i dag. Du har fått en bra start?
- Hela laget gör mål, det är inte bara jag som gör det. Det viktigaste är att laget vinner och det gjorde vi.
Alexander Sannikov var också väldigt nöjd efter säsongens första seger:
- Jag tycker att vi gör en ganska bra match. Vi spelar ett väldigt tryggt försvarsspel och det är grunden i allt. Det var jäkligt skönt att vinna, sade Sannikov.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!