Seger ett måste för Målilla

Efter den jobbiga förlusten mot Stjärnan måste allt gå Målillas väg för att de ska vinna division ett. Seger i kvällens derby mot Skirö/Nävelsjö är helt nödvändigt. - Det finns fortfarande en liten chans, säger Anders Harrysson, med ett långt förflutet i Skirö/Nävelsjö.

Anders Harrysson.

Anders Harrysson.

Foto:

Bandy2014-02-14 07:40

Målilla hade allt i sin hand. Efter 90 spelade minuter i toppmötet mot Stjärnan ledde rödvitt med 6-5. Då, plötsligt, hände det som inte fick hända. På övertid lyckades Påskallavikslaget göra både 6-6 och 7-6. Två poäng blev ingen. Serieledning förbyttes till en femteplats.
- Det var väldigt jobbigt, ett bakslag. Det kändes så bra i paus. Vi spelade bra och ledde. Men sen tappade vi allt i början av den andra halvleken. Vi lyckades vända igen, men Stjärnan kom tillbaka, säger Anders Harrysson.

"Allt måste gå vår väg"
Nu handlar det om att ta nya tag för både honom och för Målilla. Harrysson lär inte ha några bekymmer att tända till. Han har spelat många säsonger i Skirö/Nävelsjö.
- Jag hoppas verkligen att vi kan avsluta säsongen på ett bra sätt. Och vi har ju fortfarande en liten möjlighet att vinna serien, men då måste förstås allt gå vår väg. För mig är det självklart en speciell match. Jag känner nästan alla killar i Skirö.
Vad får ni se upp med i Skirö?
- Det är ett lag som spelar med mycket fart. Det måste vi se upp med. Vi har en taktik som vi tror kan luckra upp dem.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!