Storseger för Målilla

Spelande tränaren Thomas Nyman angav tonen för Målilla i hemmapremiären mot Öjaby. 1-0, 2-0 och 3-0 var alla Nymans verk, och efter den fina starten kunde rödvitt segla iväg. Slutresultatet skrevs till 7-3 (6-0).

Målilla jublar över segern i hemmapremiären mot Öjaby med 7-3.

Målilla jublar över segern i hemmapremiären mot Öjaby med 7-3.

Foto:

Bandy2008-11-21 23:04


- Riktigt skönt, vi visade upp ett anfallsspel som vi inte haft på flera år, tycker tremålsskytten Nyman.
Det var hemmapremiär i Målilla, men få visste var hemmalaget egentligen stod. Efter bortasegern senast mot Skirö med 6-5 var det många i den månghövdade publiken som var nyfikna på hur bra "nya" Målilla skulle klara sig mot Öjaby.

Glushak imponerade
Hemmalaget inledde något trevande, och skapade inte speciellt mycket under den första kvarten. Det fanns dock goda intentioner i det offensiva spelet. Kortpassningsspelet såg lovande ut, och de omskrivna ryssarna med Artyom Krapivin och Vladimir Glushak i spetsen visade gång på gång prov på sin briljanta skridskoåkning.
I den 17:e minuten satte också Målilla matchens första mål. Nämnde Glushak slog en fantastisk lyra till spelande tränaren Thomas Nyman, som i det efterföljande friläget var hur kylig som helst.
- Vi visade upp ett anfallsspel som vi inte haft i Målilla på flera år, och lyckades med ett flertal kombinationer, säger Nyman.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!