Tjust tog revansch - kvar i toppen

Tjust är återigen ett vinnande lag. – Vi spelade en fantastisk bandy, säger tränaren Thomas Fransson efter 6-1 mot Malmbäck.

Bandy2017-02-17 21:13

7-2-förlusten mot Bore förra helgen sved ordentligt. Då var både ledare och spelare mycket missnöjda med prestationen.

I går visade Tjust upp en helt annan glöd.

– Jag är jättenöjd. Vi spelade på en hög nivå nästan hela matchen, säger Thomas Fransson.

Hemmalaget öppnade matchen starkt. Efter sju minuter sköt Kristian Weineholm in 1-0 på hörna.

– Även om det bara stod 2-1 i halvtid var vi aldrig hotade. I andra halvlek gick Malmbäck på knäna.

Tjust rann iväg till en kassaskåpssäker 6-1-seger. Därmed behåller Gamlebylaget greppet om tredjeplatsen.

Målen gjordes av Alexandr Sannikov 2, Maxim Pyanov 2, Kristian Weineholm och Stanislav Klyushanov.

Tränaren Thomas Fransson lyfte fram flera spelare efter storsegern. Emil Paulin Ström, David Walfredsson, Alexandr Sannikov, Kristian Weineholm och Stefan Erixon fick extra mycket beröm.