Tredje raka segern för MÄlilla Bandy

Skulle MĂ„lilla Bandy kunna förlĂ€nga sin segersvit i hemmapremiĂ€ren mot NĂ€ssjö? Ja, eftersom det blev seger med 6–2. "Alla sliter för varandra", sĂ€ger lagkaptenen Daniel Skoog.

Daniel Skoog, t.v, gjorde ett mÄl och tre assist i segern mot NÀssjö.

Daniel Skoog, t.v, gjorde ett mÄl och tre assist i segern mot NÀssjö.

Foto: Haris Dreco

Bandy2019-11-22 21:26

MĂ„lilla Bandy har fĂ„tt en perfekt start i division tvĂ„ efter Ă€nnu en seger. Den hĂ€r gĂ„ngen i hemmapremiĂ€ren med 6–2. 
– Det kan inte bli bĂ€ttre Ă€n tre segrar, sĂ€ger en glad Daniel Skoog efter matchen. 

MĂ„lilla fick dock en tidig uppförsbacke nĂ€r NĂ€ssjö tog ledningen pĂ„ hörna i den femte minuten. Rödvitt sĂ„g till att svara direkt och 20 minuter senare hade man vĂ€nt matchen tack vare mĂ„l av Daniel Skoog och Leo Stolt. Precis innan halvtid satte sedan Knut Gunnarsson 3–1.
– Första femton hĂ€nger vi inte med riktigt. Men efter det tycker jag vi tar över och sen börjar det likadant i andra halvleken dĂ€r NĂ€ssjö fĂ„r föra spelet och vi backar hem. Vi höjer oss och Ă€r starka nĂ€r vi avgör matchen, sĂ€ger Daniel Skoog, som ocksĂ„ Ă€r lagkapten för MĂ„lilla.

Ja, MÄlilla slÀppte in ett tidigt mÄl i den andra halvleken ocksÄ men sedan var det inget snack. Leo Stolt, Linus Ahlstedt och Marcus Skoog sÄg med sina mÄl till att MÄlilla till slut kunde vinna och ta med sig tvÄ nya pinnar.

För Daniel Skoogs del slutade kvÀllen med ett mÄl och tre assist.
– Det kĂ€ndes bra för egen del idag (lĂ€s fredag). Det Ă€r kul att göra poĂ€ng men det spelar inte sĂ„ stor roll för mig vem som gör poĂ€ngen. 

Nu toppar MÄlilla division tvÄ efter tre raka segrar i inledningen.
– Vi har en del rutinerade spelare som kan lĂ€ra de yngre och jag tycker vi fĂ„tt ihop en sammansvetsad grupp dĂ€r alla sliter för varandra, sĂ€ger Daniel Skoog. 

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!