"Vinner 99 matcher av 100"

Tvåan mot nästjumbon. 23 poäng mot fem. +28 mot -58 i målskillnad. Allt talar verkligen för Målilla i måstematchen mot BK Jönköping. - Jag skulle aldrig förlåta mig själv om vi tar stryk av Jönköping, säger lagkaptenen Victor Svensson.

Bandy2013-02-22 23:06

Målilla Bandy har haft flera chanser att säkra kvalplatsen till Allsvenskan, men inte tagit dem. Nu finns bara en kvar. En nästan ojämförligt bra sådan.
BK Jönköping är ett lag som Målilla ska besegra. Alla dagar i veckan. På bortaplan vann de rödvita med 10-2.
- Nu ska vi ta den här chansen. Jag är riktigt laddad och det vore jättehäftigt att fixa en kvalplats, menar liberon och lagkaptenen Victor Svensson.

"Varit nervöst"
BK Jönköping ligger näst sist och har bara fem poäng på 17 matcher. Laget är redan klart för nedflyttning. I förra omgången spelade man dock oavgjort mot Malmbäck (3-3).
Målilla har visat sviktande form - men ska förstås vinna den här matchen.
- Det har varit nervöst på slutet, men det är kanske inte så konstigt. Vi har ett ungt lag. Vi har varit osynkade och släppt in många konstiga mål. Nu måste vi vara med från start, säger Svensson.
Kan något stoppa er?
- Nja. Jönköping spelar en konstig bandy och har vi tankarna på annat håll och inte är rejäla ligger vi risigt till. Vi måste göra det vi bestämt och vara med från start.
Ingen risk för underskattning?
- Det tror jag inte. Det får inte förekomma.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!