Vinst och förlust på annandagen

Inför storpublik på annandagen var det tänkt att Målilla Bandy skulle visa upp sig från sin bästa sida mot Skirö/Nävelsjö. Så blev det inte. Istället åkte röd-vitt på säsongens andra förlust (3-6). - Ett riktigt bottennapp. Vi underpresterar på varje position, suckar tränaren Claes Jungewall.

Foto:

Bandy2009-12-28 07:32


Nej, Målilla bjöd verkligen inte upp till någon folkfest när Skirö/Nävelsjö gästade Venhagsvallen på annandagen. Röd-vitt inledde visserligen med att vaska fram ett par halvchanser - men därefter var det gästerna för hela slanten.
Med ett samlat försvar och blixtsnabba kontringsattacker skaffade sig Skirö/Nävelsjö ett ordentligt grepp om händelserna, och gick ifrån även i målprotokollet. Efter dryga kvarten spelad var ställningen 0-2, och tio minuter senare tog Målilla-tränaren Claes Jungewall timeout.
- Vi pratade om att få fart på det, men ingenting verkade hjälpa, suckar Jungewall. Det är typiskt att vi ska underprestera just i den här matchen när det är mycket folk på läktaren och bra stämning.
Någon omedelbar effekt gav timeouten inte. Röd-vitt fortsatte förlora i stort sett varenda 50/50-boll, vilket gjorde det enkelt för gästerna att behålla kontrollen över matchen. Innan paussignalen ljöd hade Skirö/Nävelsjö också utökat sin ledning till 3-0.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!