Avgörande matcher i elitserien

I helgen avgörs hela elitserien, vilka som går till slutspel och vilket lag som ramlar ur. Avgörandet för Dominos del sker i Kalmar i ett sammandrag där man skall möte Full House, Kulladal och Göta. - Det blir riktigt svåra matcher men vi är redo, säger Andreas Andersson.

Bowling2011-03-25 23:00

Ett så här besvärligt läge har Domino aldrig haft under sina elva år i elitserien. Striden längst bak i tabellen handlar om vilket lag lag som åker ur och vilka två som får kvala. I nuläget ligger Force från Eskilstuna sist på 10 poäng, exakt lika många poäng som Flash (Härnösand) har, med Domino över strecket på kvalplats med elva poäng.
- Det som kommer att avgöra är vilket lag som behärskar banprofilen bäst. Gör man det kan man vinna alla sina matcher - klarar man det inte kan det bli torsk i samtliga matcher, tror Andreas Andersson, en av spelarna i Dominos lag.
Efter en lång rad av förluster siktar Domino in sig på att behålla sin tiondeplats i serien, där man ligger just nu. Gör man det innebär det att man står över den första kvalomgången.
- Det känns ändå rätt bra. Vi siktar in oss på att vinna den första matchen mot Full House (Ängelholm). Det vi behöver är en tvåpoängare i någon av våra matcher, då känns det nästan klart för vår del, menar Andreas.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!