Domino krossade Flax i derbyt

BK Domino kan titulera sig bäst i Västervik med rätta i dag. I derbyt mot BK Flax blev det storseger: 16-4 i lördags. - Det var jämnt i två serier, sedan var vi starkare, sade BK Dominos Roger Svensson.

Mikael Liljekvist skriker ut sin glädje över en strajk. Han toppade i Domino med 925 när laget besegrade Flax i derbyt med 16-4.

Mikael Liljekvist skriker ut sin glädje över en strajk. Han toppade i Domino med 925 när laget besegrade Flax i derbyt med 16-4.

Foto:

Bowling2014-10-27 07:45


Det här blev ett ensidigt bowlingderby. Visserligen vann Flax den första serien med 3-2 - men sedan blev det aldrig match igen. 4-1, 5-0 och 5-0 följde och BK Domino vann med oerhört komfortabla 16-4.
- I två serier var det jämnt, men sedan gick luften ur dem. Styrkan för oss var att vi fick med oss alla spelare, medan de gick ned sig. Vi gjorde det riktigt bra och det är väldigt skönt, tyckte BK Dominos lagledare Roger Svensson.

En ynka poäng
Flax hade som sagt 3-2 efter öppningsserien. I den andra var de länge med - men när det tredje banparet Peter Helge och Curt Bontell slog Glenn Andersson i par med Tommy Hagman med en ynka poäng betydde det 4-1 i den andra serien. 6-4 för Domino som sedan aldrig släppte greppet.
- Vi lyckades vinna på helt rätt ställen och alla bidrog verkligen. Det var en härlig lagseger, även om 16-4 kanske var lite väl stora siffror.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!