Ett vasst kort till i Dominoleken

BK Flax bästa spelare den senaste säsongen har varit Niclas Lindholm, 21-åringen som även varit uttagen i landslagstruppen. Nu skriver han på för Domino, just för att fortsätta utvecklas som bowlare.

Niclas Lindholm vill spela med de bästa, det är därför han skriver på för Domino. Här ser vi Niclas tillsammans med Kalle Landström.

Niclas Lindholm vill spela med de bästa, det är därför han skriver på för Domino. Här ser vi Niclas tillsammans med Kalle Landström.

Foto:

Bowling2009-05-12 06:17


- Jag vet att det alltid har funnits en konkurrens mellan Flax och Domino, men jag måste tänka på mig själv och hur jag själv skall utvecklas, menar Niclas, när vi möter honom i bowlinghallen tillsammans med Dominos ordförande Kalle Landström.
De senaste åren har det gått spikrakt uppåt för Niclas. Fina placeringar i en rad tävlingar, ett stabilt spel i seriespelet med Flax, utnämnd till årets sportkomet av radio Kalmar och så kronan på verket - uttagen som en av 13 spelare i landslagsteamet.

Höjer nivån
I år hamnade seriesnittet på över 220 och det gör honom till en av Västerviks bästa spelare, i skarp konkurrens med några av Dominos främsta.
För Västerviks bowling är detta det bästa som kunde hända, tycker Kalle Landström.
- Vi har inte påverkat Niclas alls, men givetvis roligt att han vill spela med oss i Domino. Det kommer att höja kompetensen inom laget ytterligare. Jag tror också att det innebär att vi "tuffar till oss". Niclas har en potential som ännu inte nått sin topp och det kommer att betyda mycket för laget att få med en så stark spelare, tror Kalle Landström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!