Lokala framgångar i Junior Masters

Salar Liew vann ungdomsklassen i Junior Masters i Karlskoga i helgen. Detta var BK Flax-talangens andra delseger i turneringen. Han har tidigare även vunnit på hemmaplan i Västervik.

Salar Liew, BK Flax.

Bowling2016-03-16 14:26

I finalen, som spelades man mot man över en serie, slog Salar Liew finfina 237 kägelpoäng medan finalmotståndaren Jonathan Hallberg, Hammarby, bara slog 191.

Vimmerby BK:s Albin Sandberg kom trea i samma klass, och hans storebror Anton Sandberg spelade även han bra och kom på en fin sjunde plats.

BK Hulingens William Bergren kom på 14:e plats, Algot Wirengård, Team Gamleby BC, blev 21:a och Gottfried Wilensjö, som spelar för BK Domino, blev 23:e man.

I U23-klassen fick Flax Glenn Andersson inte till det så som han brukar, men han blev ändå bäste lokale bowlare i klassen med en 14:e plats.

Klubbkompisen Jonathan Liew blev 21:a och BK Dominos Alexander Gustavsson blev 23:e man.