Två VBK-poäng på Skåneresa

Starkt spel och seger mot Borgen. En betydligt sämre insats och storstryk mot Kulladal. Det blev Vimmerby BK:s facit i helgens tuffa resa till Skåne. - Vi är nöjda. Matchen mot Borgen är säsongens bästa så här långt, säger VBK-spelaren Frida Dahlgren.

Rickard Gustafsson var totalt sett den bäste Vimmerbyspelaren i bortamatcherna mot Borgen och Kulladal.

Rickard Gustafsson var totalt sett den bäste Vimmerbyspelaren i bortamatcherna mot Borgen och Kulladal.

Foto:

Bowling2014-12-01 07:44


VBK inledde helgens spel mycket starkt med en seger mot Borgen i Trelleborg. Efter tre jämna serier ledde Vimmerby med 8-7 inför den sista serien. Där imponerade laget stort och vann med 5-0, totalt 13-7 (6552-6329).
- I nästan varje serie låg vi under till en början. Men vi visade jättebra lagmoral. Borgen-spelarna tyckte att de gjorde sin bästa match för säsongen. Vi spelade på en svår profil och de var imponerade över att vi läste av den så bra. Det var verkligen en rolig match att spela, tyckte Frida Dahlgren.

Trea i gruppen
I den andra matchen, mot Kulladal, gick det inte lika bra. VBK var aldrig med i matchen och fick stryk med 17-3 (6342-5957).
- Där hade vi inte mycket att säga till om. Vi hade en plan för hur vi skulle genomföra matchen, men kom snett in i den från början.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!