VBK körde över Gothia

Vimmerby BK har den senaste tiden fått spelet att stämma ordentligt. På hemmabanor mot Göteborgslaget BC Gothia så var VBK överlägsna och vann med hela 17-3 (5-0,3-2,4-1,5-0).

Bowling2012-11-19 07:27

- Det var inte mycket att säga, vi var bättre i de avgörande lägena i serierna, samtidigt så missade de sina, säger VBK-spelaren Richard Gustavsson.
VBK tog kommandot från första serien och vann densamma med 5-0. Bäst här i VBK var Tobias Pettersson 246, Richard Gustavsson 233 och Jesper Svensson 223.
- Här i hallen ska vi vara svåra att slå, och när vi fick en så pass bra start på matchen så är vi svårslagna, säger Gustavsson.

Bra spel av Bosse
Gothia skärpte sig lite i andra serien och började att spela lite bättre, men VBK fortsatte på vassa inledningen och tog andra serien med 3-2. Här var det många som hade väldigt höga siffror i båda lagen, Bo Palmér hade fina 269, Jesper Svensson 268 och Patrik Svensson 256, Gothias bästa var Morgan Tellander med 245.
Tredje serien och Gothia hade här ett bra läge att kunna ta hem serien. Efter halva serien så hade dem ett klart övertag, men VBK repade sig och tog istället serien med 4-1.
- De hade ett bra läge att vinna tredje serien, men i slutet på serien så kom vi tillbaka samtidigt som de började att missa i de sista rutorna.
Bo Palmér fortsatte att spela bra och noterades för 236 och Tobias Pettersson hade 226 i tredje serien.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!