Bravehearts tog komfortabel bortaseger

Under söndagen vad det dags för Boston Bravehearts att spela match igen när man ställdes mot Nässjö HC Rec. på bortaplan. Bravehearts hade inga större problem med Nässjö och vann till slut med 7–1.

Boston Bravehearts körde över Nässjö.

Ishockey2020-02-16 14:58

Inledningen på matchen i Rekreationsserien var dock jämn och även om Tomas Rydén (inte den Tomas Rydén som till vardags vaktar Vimmerby Hockeys kasse) gav Bravehearts ledningen i den första perioden så utjämnade hemmalaget Nässjö snabbt. Men precis efter det slog Rydén till igen och sedan körde Bravehearts över motståndarna. Efter tre spelade perioder hade Bravehearts gjort sju mål och Nässjö ett.

Poängen Bravehearts: Tomas Rydén 2+1, Robert Svensson 1+1, Johan Eliasson 2+0, Martin Lundberg 1+1, Martin Andersson Wall 0+1, Pontus Lindman 1+0, Olle Ekman 0+1.