Daniel Davidsson med i Piratlaget igen

I bortamatchen mot Rospiggarna, som sedermera blev inställd, skulle Daniel Kaczmarek köra istället för Daniel Davidsson. Nu, i tisdagens match mot Dackarna, är Davidsson tillbaka i laget.

11 augusti 2019 21:09

– Det tror jag blir bra. Att vi kunde få ner Huckenbeck som reserv och att Davidsson inte hade tävlat på två veckor gjorde att vi valde Kaczmarek. Kvalitetsmässigt tror jag ändå att Davidsson är avsevärt bättre och nu får han en tävling hemma så kan vi ta det därifrån, säger lagledaren Fredrik Staaf.

Det är ett riktigt tufft matchschema för Motalalaget, med fyra matcher på åtta dagar. Först Dackarna hemma, sedan Masarna, Rospiggarna och Smederna borta.

Staaf igen:

– Det var länge sedan jag var med om så många matcher på kort tid. Vi kommer ha laget samlat under den här perioden. Det är bara Iversen som åker runt och har andra tävlingar också. Han tävlar varje dag i åtta dagar från och med tisdag, men det bör han klara, bara han inte åker omkull. Det är inget tal om att vila honom, utan han åker alla matcher.

Utöver Iversens resande har Linus Sundström och Daniel Kaczmarek match i Polen på lördag. Annars kommer Piratförarna vara samlade i Sverige.

– Får vi ett bra avstamp mot Dackarna kan det bli riktigt bra det här. Det kommer gynna oss att de får vara tillsammans. Det kan göra att vi kör bättre som lag i matcherna, säger lagledaren.

Laget

Piraternas laguppställning mot Dackarna på tisdag: 1. Mikkel Michelsen 2. Kai Huckenbeck 3. Linus Sundström 4. Pawel Przedpelski 5. Niels-Kristian Iversen 6. Jonas Davidsson 7. Daniel Davidsson

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jonatan Häggström Wedding