Decimerat lag gav fint formbesked

VSGF/JAIK:s träningsmatch mot BB2001 på Arena Oskarshamn blev en målrik tillställning. Bollen hittade nätet inte mindre än sju gånger i matchen som slutade 4–3 till BB2001.

Virserumstränaren Joakim Svensson var minst sagt missnöjd efter matchen mot Farstorp.

Virserumstränaren Joakim Svensson var minst sagt missnöjd efter matchen mot Farstorp.

Foto: Pressfoto

Fotboll2019-03-18 12:03

VSGF/JAIK började matchen på hälarna och hamnade snabbt i ett tvåmålsunderläge. I den 34:e minuten reducerar Albin Moberg men BB2001 lyckas göra 3–1 precis innan halvtidsvilan efter att VSGF/JAIK dessutom fått Calle Brolin utvisad.

– Vi började riktigt dåligt i första halvlek. Vi hittar inte riktigt rätt i positionerna, säger Emir Asic, tränare i VSGF/JAIK.

I andra halvlek gjorde VSGF/JAIK lite ändringar och reducerade snabbt genom ett självmål. Därefter klev Albin Moberg fram igen och kvitterade till 3–3 med sitt andra mål i matchen.

– Vi har faktiskt bud på mer innan de kontrar in 4-3 ,säger Emir Asic, tränare i VSGF/JAIK.

Sammantaget ger Emir Asic sina spelare med beröm godkänt.

– Vi gör en stark andra halvlek med tanke på att vi inte hade några avbytare. På planen hade vi åtta spelare som är födda mellan -00 och -04. Vi har ingenting att skämmas för. Vi bjuder upp till kamp och spelar stundtals bra fotboll. Matchen gav ett ganska fint besked inför säsongsstarten, säger Emir Asic.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!