"Det här var inte det jag ville"

Jonatan Green och Joakim Hammar presenterades av BK Boston trots att övergången från Djursdala SK inte var klar. "Jag trodde att de tog bilderna och skulle hålla på det", säger Jonatan Green.

4 april 2019 13:04

Spelarna presenterades på BK Bostons sociala medier under onsdagskvällen. Jonatan Green tycker att uppståndelsen kring övergången är olycklig och menar att presentationen kunde ha skötts på ett bättre sätt.

– Det här var inte det jag ville. Jag sa från början att det måste bli klart först. Vi sa att vi skulle hålla på det tills allt var klart. Så jag tyckte inte heller att det var jättesnyggt. Jag trodde att de tog bilderna och skulle hålla på det, säger Jonatan Green.

Under vintern har han återigen varit en av Vimmerby IBK:s mest framstående spelare. Sedan innebandysäsongen tog slut har funderingarna kring framtiden inom fotbollen legat och gnagt hos Jonatan Green.

– Jag har egentligen funderat i tre banor. Spela kvar i DSK, gå till Boston eller sluta. Jag går egentligen till Boston för att hitta motivationen. Innebandyns försäsong drar igång om en månad och kommer att ta mycket tid. Jag väljer att gå ner ett hack i seriesystemet och inte lägga lika mycket tid på fotbollen, säger Jonatan Green.

Den 13 april spelar Djursdala sin första match i division 5. DSK:s ledning blev tagna på sängen av Greens och Hammars sena beslut att lämna klubben.

– Jag köper deras reaktion. Jag visste inte om att det att det var seriepremiär om en och en halv vecka. Tiden har bara gått och jag har varit fullt fokuserad på min innebandy. Jag är inte ute efter att sätta DSK i skiten, säger Jonatan Green.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jonas Axelsson