Abdullah Al Hariri nätade i Mörlundas förlust

Mörlunda blev besegrade av Krokstorp på bortaplan i division 6 Oskarshamn herr i fotboll, där matchen på tisdagen slutade 4-1 (1-0).

Krokstorps IF vann mot Mörlunda GIF

Fotboll2023-06-06 14:00

Krokstorp började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Stefan Reinholdsson till. Direkt efter pausen gjorde Abdullah Al Hariri mål på straff och kvitterade för Mörlunda.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Stefan Reinholdsson träff ännu en gång och gav Krokstorp ledningen.

Krokstorp ökade ledningen till 3-1 bara fyra minuter senare genom Kalle Linnsand.

4-1-målet kom på stopptid, när Pierre Gustavsson slog till och gjorde mål. 4-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Krokstorp ligger på åttonde plats i tabellen, och Mörlunda är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Mörlunda är Fågelfors. Lagen möts torsdag 15 juni 19.00 på Lillesjö IP.