Adam Kennmark målskytt när Hultsfred föll

Hultsfred fick se sig besegrat i mötet med IFK Västervik på bortaplan i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll, med 1-4 (1-1).

IFK Västervik vann mot Hultsfreds FK

Fotboll2024-06-06 16:57

Gästande Hultsfred startade matchen bäst och tog ledningen. Adam Kennmark gjorde målet, redan i nionde minuten.

IFK Västervik kvitterade till 1-1 i 33:e minuten, när Hampuz Bränning slog till. Direkt efter pausen gjorde Christopher Sjöblad mål och gav IFK Västervik ledningen.

I 54:e minuten nätade Kliton Bakiu, och gjorde 3-1.

4-1-målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Jesper Garstedt slog till och gjorde mål. 4-1-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att IFK Västervik fortsätter toppa tabellen och Hultsfred ligger på tionde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Hultsfred är Lojal. Lagen möts söndag 16 juni 17.00 på Knektavallen.