ÅFF spräckte målnollan

Det har varit otrolig uppståndelse kring Åtvidabergs måltorka i allsvenskan. I går var det dock proppen ur rejält. Synd bara att två att de tre målen som ÅFF gjorde i förlustmatchen mot Djurgården var i egen kasse. - Jag är jäkligt besviken. Vi är det bättre laget och ska ha med oss minst en poäng från den här matchen, tyckte ÅFF-tränaren Andreas Thomsson efter 2-1-förlusten.

Deppigt. Åtvidaberg tappade 1-0 och föll med 2-1 mot Djurgården efter två självmål.

Fotboll2010-04-21 06:30

Grattis Halmstad! Ni fick behålla er rekordsvit i att inte göra mål i allsvenskan. Efter 575 minuters allsvensk måltorka, nickade Haris Radetinac in en hörna för Åtvidaberg mot Djurgården i går kväll - 18 minuter innan ÅFF skulle ta över den inte allt för attraktiva titeln som tidernas värsta målsumpare.
- Nu slipper vi i alla fall höra och fundera på det där, sa en besviken premiärskytt.
Sägas ska att ÅFF i går kväll gjorde sin klart bästa insats i allsvenskan. Två individuella misstag kostade laget segern, men i övrigt var ÅFF väl så bra som hemmalaget - både offensivt och defensivt.