Allsvenske Stefan klar för HHF

Förra säsongen värvades Ivan Milicic. Nu värvas Stefan Milicic. Hultsfreds HF rustar starkt för återkomsten i division två.

Stefan Milicic är klar för HHF.

Stefan Milicic är klar för HHF.

Foto:

Fotboll2009-09-04 22:00


Vetlanda och Hultsfred verkar vara en passande kombination. Sedan tidigare finns Vetlandakillarna Alexander Axelsson, Josip Dodic och Ivan Milicic i HHF - nu även Stefan Milicic.
- Det kändes naturligt att spela för Hultsfred. Jag känner många spelare i laget sedan tidigare och när jag nu flyttade tillbaka till Vetlanda från Jönköping var Hultsfred det bästa alternativet, säger den 20-årige mittnian.

Övre halvan...?
Stefan Milicic beskriver sig själv som en snabb och genombrottsstark spelare. Efter tre år i Hallby bytte han förra året till allsvenska Cyrus.
- Det var en nyttig erfarenhet. Jag missade försäsongen med Cyrus och med tanke på det gick det ändå bra. Visst, jag hade begränsat med speltid i A-laget, konkurrensen var tuff, men det var ändå lärorikt.
Med ett par veckor kvar till seriepremiären borta mot IFK Karlskrona är inte Stefan Milicic fulltränad - men det avser han vara när första avkastet sker.
- Jag har ändå tre-fyra veckor kvar att komma upp i matchtempo och det ska gå. Det gäller att vara med på varenda pass och köra hårt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!