Andersson fixade kryss i 87:e minuten för Virserum mot Åseda

Virserum gick mot förlust när laget på lördagen mötte Åseda i division 6 Vetlanda herr i fotboll på Virumsvallen.

Virserums SGF spelade lika mot Åseda

Fotboll2024-09-14 15:27

Bortalaget hade ledningen med 1-2 i slutet av matchen, men i 87:e minuten slog Isak Andersson till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Virserum.

- En godkänd match av oss då vi saknade flera ordinarie spelare. Vi spelade med en man mer i hela andra halvlek något som vi borde utnyttjat bättre. Summerat tycker jag vi borde ha vunnit med tanke alla målchanser vi hade. Tycker nog att Åsedas bäste spelare var deras målvakt, tyckte Virserums tränare Thomas Ahlqvist, efter matchen.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Virserum.

Åseda startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Yahye Mohamed Jama till.

Virserum kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Naid Ganovic, i elfte minuten.

I den 38:e minuten fick Åsedas Omar Almohamed rött kort. Yahye Mohamed Jama, återigen, gav Åseda ledningen i 80:e minuten.

Kvitteringen kom med tre minuter kvar att spela, när Isak Andersson slog till och gjorde mål för Virserum. 2-2-målet blev matchens sista.

Virserum har en seger, en oavgjord och tre förluster och 9-17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Åseda har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 10-8 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Virserum på sjätte plats i tabellen, och Åseda är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Virserum är Myresjö. Lagen möts lördag 21 september 12.00 på Myrvalla.