Andreas Grahm tar timeout

Andreas Grahm är en av de bästa och mest talangfulla fotbollsspelarna i regionen. Nu slutar han spela - i vart fall en tid framöver. - Jag har tappat suget, det blir bara för mycket.

Slutspelat? Andreas Grahm har bestämt sig för att ta en timeout från fotbollen. Hultsfreds kvicke forward vet inte om det blir något mer spel för honom överhuvudtaget den här säsongen.

Slutspelat? Andreas Grahm har bestämt sig för att ta en timeout från fotbollen. Hultsfreds kvicke forward vet inte om det blir något mer spel för honom överhuvudtaget den här säsongen.

Foto:

Fotboll2003-04-09 09:22

Dubbelarbetande idrottskille. Under vinterhalvåret spelar han handboll med Hultsfreds HF och på sommarhalvåret fotboll med Hultsfreds FK. Så har det alltid varit.
Nu har han nått smärtgränsen för vad han orkar.
- Eftersom jag inte varit skadad på flera år så har jag heller aldrig fått tillfälle att vila. Och nu känner jag att jag är tvungen att ta en timeout. Kroppen säger ifrån. Jag har tröttnat totalt. Inte just på fotbollen, utan det kunde lika gärna ha varit handbollen. Jag är helt enkelt less att gå från sport till sport.
Vi når honom på mobiltelefonen. Han sitter på Värendsvallens läktare i Växjö, där han ska titta på den allsvenska premiären mellan Öster och favoritlaget Djurgården.
- Vem vet, kanske får jag tillbaka motivationen när jag kollat på den här matchen, säger han med ett skratt.
I nästa andetag tillägger han dock att det inte är så troligt.
- Just nu känns det inte som att det kommer att bli något spel för mig överhuvudtaget, men självklart skulle det vara roligt att spela i trean och möta Gullringen.
För HFK är Grahms avhopp ett stort avbräck. Den kreative och kvicke anfallaren var lysande förra hösten och öste in mål i slutet av säsongen.
? Vad ska du göra nu när du inte ska spela fotboll?
- Jag ska ta det lugnt och sen måste jag förstås ta mig i kragen och ge mig ut och springa på egen hand ibland.
För Hultsfreds FK och alla fotbollsvänner är det bara att hålla tummarna för att Andreas Grahm snabbt hittar glöden igen. Med sin utvecklade teknik och sina aviga dribblingar är han en mycket härlig spelare att titta på i sina bästa stunder.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!