Äntligen är förlustsviten bruten för Hultsfred

Matchen mellan Hultsfred och Djursdala på Knektavallen slutade 3-3 (3-2).

Hultsfreds FK spelade lika mot Djursdala SK

Fotboll2024-05-31 23:34

Ett skönt trendbrott för Hultsfred, även om det inte blev seger. Laget hade före fredagens hemmamatch fem förluster i rad i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

Matchen blev den sjätte i rad utan seger för Hultsfred.

Hultsfred tog en tidig ledning. Yassin Jalil Kader gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Djursdala kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Simon Henriksson, i 13:e minuten.

Hultsfred tog ledningen på nytt i 33:e minuten, när Charlie Olsson hittade rätt på straff.

Hultsfred gjorde också 3-1 strax före paus, genom Adam Kennmark.

Djursdala reducerade till 3-2 på tilläggstid i första halvleken, genom Ludvig Lundqvist. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Anton Palmér och kvitterade för Djursdala. 3-3-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att Hultsfred ligger kvar på nionde plats och Djursdala på fjärde plats i tabellen. Ett fint lyft för Djursdala som låg på åttonde plats så sent som den 2 maj.

Nästa motstånd för Hultsfred är IFK Västervik. Lagen möts torsdag 6 juni 15.00 på Bökensved.